VIDEO - America pregătește Europa de război! Europa vasalul imperiului anglo-american

VIDEO - Strategia globală a SUA față de Europa


Ca proștii, noi românii ne-am bucurat că suntem în atenția americanilor. Și de abia acum am descoperit că acest interes ne-a costat mai mult decât ne-am fi putut imagina. Nu mai departe decât anularea datoriei Irak-ului față de România. Apoi comportamentele ieșite din comun a amabasadorilor Sua în România, când își permit cu nerușinare să tragă de urechi politicienii români, aleși de popor. Americanii au intrat în țara noastră și ne-au obligat să ne trimitem fii în război în Afganistan și Irak. Și faptul că ne desconsideră este că în România nu a venit niciun un investitor strategic din SUA. De ce? Pentru că nu au primit avizul guvernului American, care încă consideră România o țară de risc.  
Fără niciun resentiment consider că SUA este un peircol pentru România și pentru Europa și până nu-i târziu ar trebui să reconsiderăm relațiile și să le aducem pe făgașul care trebuie. Iar ambasadorii care își permit să ne dea lecții ar trebui expulzați din țară ca persoane indizerabile.
  
Cred că este evident pentru toată lumea că Imperiul anglo-american își urmărește doar propriile interese și se folosește de Europa pe post de vasal pentru a-și atinge scopurile expansioniste.
După manevra cu sancțiunile impuse Rusiei și cea care a dus la scăderea masivă a prețului petrolului,ambele cu scopul de a falimenta economia rusească și pentru a trezi nemulțumirea maselor populare față de regimul lui Putin,acum în UE se pun la cale contramăsuri,menite să extragă surplusul de bogăție de care ar putea beneficia cetățenii statelor europene ca urmare a scăderii prețului petrolului.
Pentru a diminua scăderile de prețuri și reîncuraja creșterea inflației, preşedintele Băncii Centrale Europene (BCE), Mario Draghi, a propus Consiliului guvernatorilor cheltuirea a până la 1.100 de miliarde de euro, pentru suplimentarea lichidităţilor.

Măsura ar avea drept scop stimularea inflaţiei în zona euro.
Draghi şi board-ul executiv al BCE, format din şase membri, au recomandat consiliului guvernatorilor achiziţii de obligaţiuni în valoare de 50 de miliarde de euro pe lună, până în decembrie 2016.
Justificarea BCE pentru acest program, aşa cum se poate reţine din declaraţiile anterioare ale oficialilor băncii, este aceea că inflaţia este foarte scăzută, chiar cu minus în faţă, în teritoriul deflaţiei. E drept, scăderea generală a preţurilor a fost influenţată aproape total de scăderile de preţuri în energie, după înjumătăţirea cotaţiilor la petrol.
Se pune acum întrebarea, ce investiții intenționează să facă UE cu acest surplus monetar? Răspunsul ni-l dă miliardarul George Soroș în calitate sa de speculant financiar internațional, care, crede el, că îi conferă autoritate în domeniul geopolitic și militar.
Europa trebuie sa recunoască că se află sub atacul Rusiei și să ajute Ucraina, care ar putea avea nevoie de până la 50 de miliarde de dolari, a spus George Soros, care consideră că această criză ucraineană reprezintă un pericol mai mare decat Grecia.
„Europa trebuie să se trezească și să recunoască faptul că este atacată de Rusia. Liderii europeni nu tratează corect situația și dacă nu vor acorda un program de sprijin impresionant în schimbul unui plan de reforme agresive, Ucraina probabil se va prăbuși”, a afirmat Soros.
Vedeți cum totul se leagă într-un plan minuțios și precis, menit să servească interesele anglo-americane ?! Soroș cere indirect liderilor europeni să finanțeze războiul neconvențional din Ucraina purtat de SUA și NATO împotriva Rusiei. Și din ce bani ar putea să finanțeze acest război, dacă nu din banii fraierilor de europeni? Că tot am amintit de fraieri, Johannis a chemat partidele la consultări pentru a adopta Pactul pentru Apărare ,care prevede cel puțin 2 la sută din PIB alocați pentru apărare pentru următorii 10 ani. Vedeți cum se leagă totul?

Sursă articol:


De 200 de ani încoace tot ce se întâmplă în Europa la capitolul revoluţii şi frământări sociale este controlat de Imperiul Anglo-american. Orice mişcare pare curată la bază, dar de la vârf nu ştii cine trage sforile. Pe mine mă interesează cine coordonează de la vârf. SUA este o colonie a UK.

Sursa: https://searchnewsglobal.wordpress.com/2015/01/23/america-pregateste-europa-de-razboi-europa-vasalul-imperiului-anglo-american/





Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cea mai mică bibliotecă din lume

Să ne cunoaştem istoria: Ce rol aveau BRĂŢĂRILE DACICE?

Impostorii lugojeni ai lui George Costin, înfiltraţi printre revoluţionari (II)