VIDEO - David Rockefeller despre controlul populatiei și reducerea ei. ELITELE mondiale doresc diminuarea drastică a populației planetei și transformarea celor rămași în sclavi



VIDEO - Somnul raţiunii naşte monştri


EUGENIE: instrumentul prin care ELITELE doresc diminuarea drastică a populației planetei și transformarea celor rămași în sclavi.

David Rockefeller și Națiunile unite sunt răul în persoană. Sunt sigur că ei lucrează sau au un plan pentru a menține populația la un anumit nivel. Acele planuri sunt sigur că nu sunt spre binele marii majorități ai oamenilor de pe planeta asta. Nu vreau sa astept sa vad acele planuri. Tu vrei? Trezește-te! Timpul se scurge!

David Rockefeller: “Ironic cum inovațiile noastre care îmbunătațesc viața creează probleme noi care ne vor duce la un dezastru alarmant și catastrofic. Și aici este dilema pe care toți o avem de înfruntat. Să vă dau exemple. Îmbunătațirea sistemului public de sanatate a dus ca moartea infantilă să scadă cu 60%  în ultimii 40 de ani. În același timp speranța de viață a crescut de la 46 în anii ‘50 la 63 de ani azi. Asta este o realizare pe care noi ca indivizi nu putem decât s-o aplaudăm. Și totuși rezultatul acestor măsuri positive este că populația lumii a crescut în această perioadă scurtă geometric la aproape 6 miliarde și poate foarte ușor  să ajungă la 8 miliarde până în anul 2020. Impactul negativ al creșterii populației asupra ecosistemului planetei noastre este evident.

Cum conferința despre mediu de la Rio de Janeiro a avut loc în 1992, putem considera ca înregistrarea de mai sus a fost făcută în 1994.

Aceasta sinistră familie este preocupată demult de uciderea de prunci nenascuți.
Să facem o scurtă incursiune în istorie:
În 1916, iubita lui H.G. Wells, evreica Margaret Sanger, a început promovarea eugeniei în SUA. În 1923, Sanger primeşte fonduri masive din partea familiei Rockefeller. Tot ea a fost amica și colaboratoare cu revoluționara Emma Goldman (1869 – 1940).
John Davison Rockefeller Jr. a ajutat-o și finanțat-o masiv pe Margaret Sanger cu a ei the American Birth Control League, devenită mai târziu Planned Parenthood (gigantica uzină de avorturi și unul din principalii factori ai promovării acestui măcel).
Clarence J. Gamble, stăpânul mega companiei Procter and Gamble, a fost foarte activ în uciderea de prunci nenăscuți.  Fondatorul Pathfinder International,  împreună cu Margaret Sanger și Robert Latou Dickinson au reușit răspândirea avortului în întreaga SUA , după care și-a început o intensă activitate de promovare a lui la scară globală .

EUGENIE: instrumentul prin care ELITELE doresc diminuarea drastică a populației planetei și transformarea celor rămași în sclavi.

Pe vremea aceea, motivația pentru avort era emanciparea femeii. Abia mai târziu au inventat minciuna suprapopulării.
John D. Rockefeller III  (1906 – 1978), membru Council on Foreign Relations,  Foreign Policy Association și Institute of Pacific Relations .
În cadrul vizitei în Japonia din 1950 pentru concluziile tratatului de pace, întreprinsă împreună cu secretarul de stat John Foster Dulles, ia contact cu mulți lideri locali din toate domeniile importante ale țării. De asemenea a fost foarte activ în cadrul Asia Society.
În 1952 fondează Population Council.
Președinte al Rockefeller Brothers Fund (1940 – 1956) și Rockefeller Foundation .
În 1967 crează Asian Cultural. Program pentru încurajarea schimburilor culturale dintre extremul orient și vestici .
La inițiativa sa se crează Lincoln Center (Chamber Music Society of Lincoln Center, Film Society of Lincoln Center,Jazz at Lincoln Center, Juilliard School, Lincoln Center Theater, Metropolitan Opera, New York City Ballet, New York City Opera, New York Philharmonic, New York Public Library for the Performing Arts, School of American Ballet si  Lincoln Center for the Performing Arts, Inc.) , careia îi devine președinte și pe care o finanțează masiv .
 
Population Council
Cu toate că a fost controversat la început, avându-și rădăcinile în eugenie, consiliul și-a văzut liniștit de treabă, devenind cu timpul un gigant în domeniu cu ramificații în peste 60 de țări. Cel mai important obiectiv al său este family planning.
Primul președinte al ei a fost eugenistul apropiat familiei, Frederick Osborn, autorul Preface to Eugenics (1940), liderul American Eugenics Society și unul din fondatorii Pioneer Fund. Acesta scria în 1968 : “Scopurile eugenie ar trebui realizate sub alte denumiri decât eugenia“.
Apoi președintele Nixon a înființat Commission on Population Growth and the American Future, cunoscută ca Rockefeller Commission cu Rockefeller președinte. Președintele Nixon a dat o importanță mare acestor comisii, creind cadrul legislativ adecvat funcționării lor dar și pentru punerea în practică a hotărârilor luate de acestea. Se considera de neacceptat realizarea previziunilor că în 2013 populația SUA să ajungă la 400 milioane (dacă se continua ritmul de atunci al creșterii demografice).
Ca modalități importante avute în vedere pentru menținerea unui număr constant al populației se aflau: Legalizarea avortului și  Educatia sexuala în școli.
Familia ROCKEFELLER , NOUA ORDINE MONDIALĂ și GUVERNUL MONDIAL

Actualul patriarh al familiei este David Rockefeller (1915 -), FONDATOR al Bilderberg Group, MEMBRU CONSILIU DE CONDUCERE PE VIAȚĂ (din 1954). Membru Bohemian Grove. Șeful Rockefeller Foundation și Rockefeller Center .
În 1946, David Rockefeller devine singurul bancher al familiei (Chase National Bank). Pe atunci președinte era unchiul său, Winthrop Aldrich, fiul gigantului Nelson W. Aldrich, și fratele mamei sale, Abby Aldrich. Banca devine Chase Manhattan Bank în 1955, acum denumita  JPMorgan Chase.
În 1949 devine cel mai tânăr director al Council on Foreign Relations, pe care de atunci îl stăpânește. A inițiat Marshall Plan.
Printre apropiatii lui David: Rothschild, generalul George C. Marshall , membrii Ford family , Bill Clinton ,Henry Kissinger, Riley P. Bechtel (Bechtel Group) , Gianni Agnelli (Fiat) , John Loudon ( Royal Dutch-Shell ) , C. Douglas Dillon , David Packard (Hewlett-Packard ) , familia Dulles , Katharine Graham (Washington Post ) , Brooke Astor ( Astor family – Waldorf-Astoria Hotel ) , Peter G. Peterson (președintele) Blackstone Group, fost președinte Council on Foreign Relations) , Arthur Ochs Sulzberger, Jr. (președintele) New York Times ) .
Paul Volcker, un apropiat al familiei, a lucrat pentru banca sa, înainte de a deveni președinte Federal Reserve.
Banca sa are strânse legături cu BANCA MONDIALĂ. Trei dintre președinții acesteia, John J. McCloy, Eugene R. Black, Sr. și George Woods au lucrat pentru el. James D. Wolfensohn este chiar asociat apropiat al familiei, fiind director al Rockefeller Foundation și al altor organisme Rockefeller. De asemenea familia a găzduit pe propietățile sale numeroase întâlniri regulate cu guvernatori de bănci naționale sau ale Bancii Mondiale și FMI.
Un alt apropiat al familiei, Joseph Verner Reed, Jr , a fost asistentul lui Eugene R. Black, Sr. (al cărui tata a fost Chairman of the Federal Reserve).
A dezvoltat legături apropiate cu Central Intelligence Agency (CIA) încă din anii ‘50. Apropiați ai familiei: Allen Dulles, directorul Richard Helms, Archibald Roosevelt, Jr., Kermit Roosevelt, Jr., William Bundy.
În vara lui 1964 are o întâlnire de două ore și jumătate cu Nikita Hrusciov. Apoi și cu succesorul său, Leonid Brejnev.
În 1965, Rockefeller și câțiva oameni de afaceri au fondat  Council of the Americas. Principalul lor proiect este North American Free Trade Agreement (NAFTA) despre care Henry Kissinger spunea :
“NAFTA este o piatră de temelie la construirea Noii Ordini Mondiale. “

În 1973 a fost creată la inițiativa sa Comisia Trilaterală. Alți membri fondatori au fost Alan Greenspan și Paul Volcker, ambii foști capi ai Federal Reserve. De asemenea și Zbigniew Brzezinski, care a fost și director.
În mai 1973 Chase Manhattan Bank deschide la Moscova un birou în piața Karl Marx.
A fost Chairman Overseas Development Council of the US-USSR Trade and Economic Council, Inc. ce a fost fondat în 1973.
L-a convins pe președintele Jimmy Carter să aprobe intrarea șahului Iranului Mohammad Reza Pahlavi în SUA pentru spitalizare. Această acțiune a precipitat criza ostaticilor din Iran.
În ianuarie 1989, o delegație a Comisiei Trilaterale, formată din ex-premierul japonez Yasuhiro Nakasone, ex-președintele francez Valéry Giscard d’Estaing, bancherul american David Rockefeller și fostul secretar de stal al SUA, Henry Kissinger, s-a întâlnit cu Mihail Gorbaciov  pentru a-l convinge că URSS trebuie să se integreze în marile instituții financiare ale lumii, GATT, FMI şi Banca Mondială. Potrivit lui Bukovsky, la un moment dat Giscard d’Estaing a luat cuvântul și i-a spus lui Gorbaciov: “Domnule președinte, nu pot să vă spun exact cand se va întâmpla – probabil într-un interval de 15 ani – dar Europa va fi un stat federal și trebuie să vă pregatiti pentru aceasta.” Bukovsky nu și-a putut reține uimirea față de capacitățile profetice ale lui d’Estaing:”Asta se întâmpla în ianuarie 1989, într-o vreme în care tratatul de la Mastricht din 1992 nici măcar nu fusese schițat.
În 1992, a fost desemnat să conducă Russian-American Bankers Forum, grup consultativ ce a sfătuit Rusia în privința modernizării băncilor.
În 2006 a format o echipă cu șefii Goldman Sachs pentru crearea Republicans Who Care.
JPMorgan a anunțat în toamna că l-a numit în board-ul său de consilieri internaționali pe Anatoli Ciubais, fost vicepremier cunoscut drept unul dintre principalii artizani ai reformelor economice din Rusia. Ciubais este primul rus care se alatură consultanților JPMorgan .
Este acționar majoritar la Atlantic Richfield Petroleum and International Petroleum Corporation ce produce și napalm.    
Edificator pentru ce are în cap sunt insăși declarațiile sale:
În august 1973 într-un articol pentru New Yorker Times, scria:
“Experimentul social din China lui Mao este unul din cele mai importante și de success din istorie“.
Aceasta deoarece și China le-a servit și le servește drept laborator special de studiu pentru societatea de mâine dorită de ei.

La Consiliul de Afaceri al Națiunilor Unite, 14 septembrie 1994:
“Dar această fereastră de ocazii, în care putem construi o ordine mondială interdependentă, nu va fi deschisă pentru mult timp. Deja sunt forțe puternice care lucrează și amenință să distrugă toate speranțele și eforturile noastre de a ridica o structură rezistentă de interdependență globală.“
Și cea mai celebră:
„Tot ce avem nevoie este o criză majoră, iar națiunile vor accepta Noua Ordine Mondială„.
 
Sub impulsul lui David Rockefeller, Bilderberg Group se întrunește pentru prima dată la Hotel de Bilderberg, de unde și denumirea, lângă Arnhem, între 29 și 31 mai 1954. Emblematic pentru scopul și modalitatea de lucru a celor ce se întrunesc periodic la aceste întâlniri este declarația de la 5 iunie 1991, a fondatorului David Rockefeller, cu privire la prestația presei față de deciziile Bilderberg:
„Suntem recunoscători conducerilor publicațiilor The Washington Post, The New York Times, Time Magazine și altor mari publicații ai căror directori au participat la întâlnirile noastre și au respectat promisiunea lor de discreție pentru ultimii 40 de ani. Ar fi fost imposibil pentru noi să dezvoltăm planul nostru global dacă am fi devenit subiecți ai luminilor presei în toți acești ani, dar lumea este mult mai sofisticată și mai pregătită acum să înainteze spre o guvernare globală …”
Sursa: saccsiv.wordpress.com

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cea mai mică bibliotecă din lume

Să ne cunoaştem istoria: Ce rol aveau BRĂŢĂRILE DACICE?

Impostorii lugojeni ai lui George Costin, înfiltraţi printre revoluţionari (II)