Ziua Națională Klaus Iohannis. Administrația Prezidențială s-a implicat în organizarea evenimentului pe baza unei legi care în acest moment nu este în vigoare


Obișnuit să încalce LEGEA, președintele României, Klaus Iohannis, a confiscat Ziua Națională a României și a transformat-o într-o zi personală.
Pe scurt, noutatea din acest an este faptul că o lege promulgată în noiembrie 2016 și care intră în vigoare la 14 decembrie 2016 prevede că Administrația Prezidențială poate organiza manifestații naționale. Și cum Ziua Națională a României este pe data de 1 decembrie este foarte clar că neamțul, care nu este român, îl doare în cot de Ziua Națională a României. Klaus uită că sărbătoarea națională este a tuturor românilor, fie ei PSD-iști, fie PNL-iști sau foști PDL-iști, fie ei închiși în penitenciare sau condamnați, fie bolnavi etc..
Cum se numește un om care încalcă cu bună ștință o LEGE? Unii spun infractor, iar alți spun că până când nu există o condamnare definitivă se aplică prezumția de nevinovăție, dar în cazul președintelui s-a inventat imunitatea așa că Klaus Iohannis poate să facă orice, chiar să omoare un om pe stradă, atâta timp cât este președinte nu poate fi atins de justiție.

“Administrația Prezidențială s-a implicat în organizarea evenimentului pe baza unei legi care în acest moment nu este în vigoare.
Pentru prima dată, Administrația Prezidențială se implică în organizarea Paradei de 1 Decembrie fără a exista un cadru legal explicit care să-i dea acest drept președintelui.
Există totuși o lege promulgată de președintele Klaus Iohannis, pe 11 noiembrie, care  prevede că Administrația Prezidențială poate să se implice în organizarea ceremoniile oficiale, însă această lege nu a intrat în vigoare. Aceasta va fi oficial legală începând cu data de 14 decembrie, la două săptămâni după Ziua Națională.
Această lege prevede și oficialitățile care urmează să participe la evenimente, printre care se află îi președintele Senatului.”

SURSA - Klaus Iohannis a încălcat legea privind organizarea Zilei Naționale


SURSA - PUSCARIABILUL CONDAMNAT PENAL,KLAUS WERNER 

JOHANNIS A INCALCAT CONSTITUTIA SI LEGEA PRIVIND 

ORGANIZAREA ZILEI NATIONALE!,DEMISIA!


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cea mai mică bibliotecă din lume

Să ne cunoaştem istoria: Ce rol aveau BRĂŢĂRILE DACICE?

Impostorii lugojeni ai lui George Costin, înfiltraţi printre revoluţionari (II)