Iohannis şi Cioloş au trezit Disperarea şi Mânia românilor - Iohannis şi Cioloş cu întreaga lor rețea de ONG-iști şi SOROS-işti au nenorocit țara într-un an de guvernare cât alții în zece



Să fim de la început foarte clari. Aceasta nu e înfrângerea PNL-ului care s-a transformat în "Partidul Yes-Sir", nu e înfrângerea doar a unui partid care s-a transformat într-o cârpă de şters pe jos a lui Iohannis şi a lui Ciolos şi care a ajuns din partidul Brătienilor, un partid condus de paiața Alina Gorghiu, cea care a fost plantată de Iohannis în fruntea partidului liberal ca să-i execute ordinele rapid şi fără crâcnire.
Votul dat de români pe 11 decembrie este O PALMĂ dată de români “progresiştilor” Iohannis şi Cioloş şi întregii lor rețele progresiste ONG-isto-Soros-işte care şi-a bătut joc de români într-un an câți alții în zece
Românii i-au tras de urechi pe Iohannis şi pe Cioloş cât au putut ei mai tare după mizeriile îndurate de ei în ultimul an.
Aceasta nu e victoria lui Dragnea şi a PSD-ului care "s-au întâmplat să fie oamenii potriviți aflați la locul potrivit" prin care românii şi-au aplicat Pedeapsa. Dacă Dragnea crede altceva se-nşeală amarnic. Şi vor simți pe pielea lor acest lucru dacă vor face compromisuri din nou cu rețeaua progresistă așa cum a făcut Ponta care a fost paiața tuturor.
Aceasta este Pedeapsa Electorală pe care poporul român a ținut să le-o aplice lui Iohannis şi lui Cioloş şi întregii rețele progresiste pe care acești doi indivizi au adus-o la putere.

Cum au suferit românii sub Guvernarea Iohannis-Cioloş:
1. Iohannis şi Cioloş către români: "Lucrați pe Gratis în continuare deşi aveți cele mai mici salarii din Europa şi deşi creșterea economică de +5%, e cea mai mare din Europa"


Orice mărire de salariu cerută de români, cei care alături de bulgari au salarii de rușine în Europa, a fost întâmpinată de guvernul tehnocrat cu "Nu se poate", "Nu sunt bani" şi cu remarci zeflemitoare de genul "v-ați obișnuit cu binele, alții lucrează pe doi lei"
Concret creșterea salariului minim decisă de Guvernul anterior a se produce la 1 ianuarie 2016, a fost amânată şmechereşte de Guvernul Cioloş pentru 1 mai 2016.
A fost primul semnal că pe Cioloş şi pe Iohannis îi doare-n fund de cum trăiesc cei mai săraci dintre români, care după ce că muncesc din greu lună de lună, nu pot să-şi hrănească familia din cât câştigă.
Căci e clar că nu se poate trăi dintr-un salariu minim, chiar mărit, decât dacă te chinui îngrozitor
Mai mult Guvernul Cioloş s-a opus în continuare creșterii prevăzute a salariului minim creștere prevăzută a se produce de la 1 ianuarie 2017
După îndelungi protesteste din partea sindicatelor, Cioloş a anunțat că va lăsa mărirea salariului minim "în grija guvernului viitor" adică un fel şmecheresc de a spune "nu vreau să pierdem voturi dar dacă venim tot noi, nu se va mări nimic"
Trecând acum la cei cu venituri medii, care o duc şi ei ca vai de mama lor, tehnocrații progresişti ai lui Cioloş şi ai lui Iohannis au Refuzat să Aplice Legea Salarizării Unitare rămasă şi ea ca Proiect, de la Guvernul anterior
Motivul Inițial? Venim noi cu o lege mai bună.
Când au venit cu un proiect parțial care nici măcar nu era unitar şi care nici măcar nu-i cuprindea pe toți salariații, Supriză şi Bătaie de Joc : multe salarii scădeau în loc să crească
Scandalul şi indignarea sindicatelor şi a salariațiilor a fost atât de mare încât tehnocrații au fost nevoiți să-şi retragă proiectul.
Dar ca nu cumva să vină cu Legea Salarizării Unitare care să mărească salariile au preferat să nu mai vină cu nici o lege ...
A urmat o luptă surdă între guvernul progresist şi oamenii din învățământ şi din sănătate dar şi din instituțiile publice: guvernul făcea tot ce putea pentru a nu le mări salariile sau pentru a le mări cu foarte puțin
Vă amintiți nenumăratele proteste ale medicilor pe tema salariilor sau a orelor de gardă neplătite corect, mizeria nepermisă în care au ajuns să trăiască rezidenții şi personalul medical auxiliar şi încăpățânarea cu care guvernul Cioloş nu vroia să le mărească salariile?
Vă amintiți nenumăratele proteste ale profesorilor care au ajuns să trăiască şi ei înte-o mizerie de nedescris?
Motivul invocat de guvern a fost că "nu sunt bani" Dar la creșterile economice de 3%, 4%, 5% pe an li s-a arătat că doar aceste creșteri acoperă de câteva ori măririle decente ale anvelopei salariale. Calculul acestei anvelope mărite, calcul făcut de PSD i-a pus pe tehnocrați în situația penibilă de a li se vedea minciunile cu Cifre Exacte. Mai mult li s-a arătat că există miliarde necheltuite alocate prin buget la investiții, miliarde care nu s-au dus nici la investiții, nici în altă parte
Aceeaşi progresişti internaționalişti în frunte cu Iohannis şi Cioloş s-au opus la sfârşitul lui 2015, măsurilor de reducere a TVA-ului pe motiv că ele vor genera un "colaps economic"
În 2015, Iohannis a retrimis legea codului fiscal înapoi în parlament. "Viața a demonstrat" că reducerea TVA-ului a mărit de fapt încasările la buget
Tehnocrații au protestat şi împotriva indemnizațiilor mamelor.
Deşi România traversează cea mai gravă criză demografică din istoria ei milenară, tehnocrații progresişti declarau ritos că "nu au bani pentru mame". Dar să dea bani de la guvern pentru ONG-iştii lor, aveau bani. Sau să dea resursele naturale pe nimic ca să facă multinaționalele străine profituri uriaşe de pe resursele noastre, "au bani de aruncat" să le dea miliarde de euro de la noi.
Doar pentru mame "nu aveau bani"
Pe bune dreptate se pune întrebarea: de unde atâta opinteală şi atâta îndârjire de a-i menține pe români ca să muncească pe Nimic, ca sclavii pe plantație, în propria lor țară ? NU poate exista decât o singură explicație: indicațiile străinilor de a le cere să-i țină pe români cu salarii de mizerie.
Dovezi? FMI-ul şi comisiile şi comisarii UE-ului au urlat şi ei la unison, împreună cu tehnocrații progresişti de la noi, pentru ca salariile de mizerie ale românilor să nu fie crescute sau pentru ca reducerea TVA-ului şi a altor taxe să nu fie făcute. La fel urlau şi progresiştii de la BNR şi ei porniți întotdeauna împotriva salariilor românilor deşi ei personal se lăfăie la BNR în salarii şi sporuri care depăşesc 10.000 de euro pe lună.

2. Iohannis şi Cioloş au fost permanent yes-men-ii lui Merkel fiind de acord să strămute imigranți de aiurea încălcând Constituția care la articolul 3 (4) interzice strămutarea de populații străine pe teritoriul României.


Una dintre marile bătăi de joc pe care cuplul Iohannis-Cioloş şi întreaga rețea progresistă le-a aplicat-o românilor a fost de a încălca Constituția şi de a accepta împotriva Constituției strămutarea de populații străine pe teritorul României la indicațiile lui Merkel şi ale lui Juncker a căror yes-men-i au fost în toată această perioadă.
Așa cum am mai spus nu trebuie confundată Strămutarea de Populații Străine pe teritoriul României aduse de la mama dracului la indicațiile Germaniei şi ale UE-ului, strămutare care e Interzisă de Constituția României, cu Legea Azilului care e în vigoare şi care arată omenia noastră şi care prevede ca imigranții ajunşi de bunăvoie la granița noastră să ceară azil de bunăvoie în scris sau verbal. Azilul e una, iar strămutarea de la mama dracului din Turcia, Grecia, Italia sau Germania a migranților că așa vor muşchii lui Merkel sau a internaționaliştilor progresişti de la Bruxelles care se ocupă de ani buni cu amestecuri etnice forțate prin Europa, e cu totul altceva.
Faptul că președintele şi primul-ministru în funcție s-au pretat şi se pretează să încalce Constituția "cum vor mușchii lor", doar pentru a servi interesele străine ale Germaniei şi ale rețelei progresiste internaționaliste reprezentate de comisarii de la Bruxelles şi de rețeaua progresistă globalistă ce încurajează relocările forțate a milioane de imigranți, e probabil lucrul cel mai grav care s-a întâmplat în această perioadă
Culmea bătăii de joc, a fost atunci când au aprobat pentru migranți ajutoare lunare de câteva ori mai mari decât ajutoarele sociale acordate românilor, ajutoare care erau la acel moment chiar mai mari decât salariu minim net pe economie, salariu pentru care cel puțin un milion de români lucra o lună întreagă din greu ca să-l obțină
Trebuie spus că la această mizerie morală şi la această bătaie de joc la adresa românilor a participat şi Victor Ponta înainte de venirea lui Cioloş.

3. Pentru Multinaționale străine Mumă pentru Români Ciumă şi continuarea Vânzării Țării.


O altă mizerie de nedescris prin care românii sunt jefuiți de miliarde de euro anual este menținerea concesionării resurselor noastre naturale către multinaționalele străine la nivelul unui bacşiş de 3.5% redevențe deşi ele sunt 100% ale noastre.
Contractele de concesionare încheiate de trădătorul Adrian Năstase pe 10 ani au expirat în 2014. Atunci paiața Ponta s-a făcut că plouă, ba chiar a vrut să facă Redevențele Zero dar s-a răzgândit şi le-a lăsat mişeleşte la bacşişul de 3,5% după ce-a pierdut alegile prezidențiale.
Iohannis şi Cioloş şi-au bătut joc şi ei în continuare de români, menținând în tăcere redevențele pe reursele noastre naturale la nivelul mizerabil şi hoțesc de 3,5% din 100% a ceea ce este al nostru.
Este exemplu cel mai clar cu putință de jefuire a românilor de miliarde de euro anual. De altfel, Iohannis s-a întâlnit de mai multe ori cu şefii de la OMV Petrom iar ca rezultat redevențele au rămas neschimbate. Nici măcar nu s-a mai adus vorba de ele de către guvernanți.
Ca să aveți un exemplu contrar, taxarea totală pe extracția de petrol în Marea Britanie este de 62% pentru exploatările dificile şi de 81% pe exploatările facile, în timp ce la doi este de doar 19% ( 3.5 redevențe şi 16% impozit pe profit şi acela sifonat)
Guvernul progresist Cioloş dar şi fostul guvern Ponta ar trebui inculpate pentru un prejudiciu național de Miliarde de euro anual pentru menținerea redevențelor la acest nivel mizerabil de 3,5%, la doi ani după expirarea contractului de concesionare în 2014.

4. Bătaia de joc din sănătate.


Vaccinuri în teste aplicate pe bebeluşi
Morți şi îmbolnăviri ale bebelușilor de SHU despre care s-a spus în mod mincinos că sunt cauzate de eColi şi despre a căror cauză n-am aflat nici până în ziua de azi
Încercarea de a aplica Vaccinarea Forțată împotriva Constituției României
Decizia neconstituțională de a impune prin lege Dosarul Medical Eletronic încălcând din nou Constituția
Încercarea de a privatiza sănătatea, prin privatizarea spitalelor printr-un şmecheresc parteneriat public privat foarte păgubos pentru stat
Dar mai ales, încercarea trecută în programul de guvernare al kui Cioloş, de a privatiza asigurările de sănătate ale Românilor către asigurătorii privați internaționali, măsură pe care n-au mai apucat să o pună în aplicare.


Bătaia de joc din învățământ şi încercarea de a introduce o programă de învățământ anti-națională: "Prea v-ați bătut joc de limbă, de străbuni, de obicei, Ca să nu se-arate odată ce sunteți niște MIȘEI"


Ministerul Educaţiei a vrut să schimbe programele şcolare, iar una dintre propuneri este unirea mai multor discipline. Una dintre ele viza unirea Matematicii cu Informatica în clasele V-VIII, transformarea Fizicii, Chimiei şi a Biologiei în disciplinele "Ştiinţele vieţii" şi "Ştiinţele mediului" şi transformarea Istoriei în "Educaţie pentru societate".
Într-un articol publicat la acea vreme în Curentul, academicianul Dinu C. Giurescu a atras atenţia asupra pericolului transformării Istoriei în "Educaţie pentru societate", comparând propunerea cu istoria băgată pe gât românilor în epoca comunistă în celebrul manual al lui Roller.
"Elevii sunt invitaţi să-şi anunţe părinţii că, printr-o hotărâre plină de „patriotism“ şi curaj, disciplina Istorie s-ar putea ca pe viitor să se numească Educaţie cetăţenească. Şi, uite aşa, ne-am întors victorioşi la epoca fericită când Roller coordona manualul „Istoria R.P.R.“ – manual pentru învăţământul mediu.
„Fericita“ epocă în care tinerii erau îndreptaţi şi îndrumaţi printr-un manual unic, la reinventarea istoriei potrivit cu noile interpretări de sorginte marxistă", a scris Dinu C. Giurescu.
Potrivit acestuia, tinerilor li se ofer[ o istorie care nu le aparţine. "Mai este vreo diferenţă între atunci şi acum? Da, este, atunci era Istoria Republicii Populare Române, astăzi se numeşte Istorie – clasa a XII-a. Cu îndreptăţire ne întrebăm a cui istorie? În fapt, Istoria românilor a dispărut ca disciplină formativ în învăţământul liceal. Tinerilor li se oferă o istorie care poate fi a oricui. Şi este aşa deoarece curricula este una singură pentru toate categoriile de şcoli", adaug[ el.
În continuare, academicianul a afirmat că regresul este şi mai mare pentru că "se renunţă definitiv la studiul Istoriei ca disciplină fundamentală, pe cale de consecinţă şi la români şi a lor istorie ca materie de studiu. Este o hotărâre fenomenală acum când ne apropiem de centenarul Marii Uniri!!!".
"Dacă la revoluţie Istoria avea 3 ore pe săptămână, azi este o materie secundară, cu o singură oră pe săptămână şi nu mai este materie obligatorie pentru bacalaureat. Veniţi elevi de azi, de mâine şi dintotdeauna, veniţi părinţi, veniţi profesori, veniţi toţi cei pentru care înseamnă ceva Istoria poporului nostru şi minunaţi-vă de insulta adusă Istoriei naţionale şi eroilor care s-au jertfit de-a lungul veacurilor pentru ca românii să trăiască, să răzbească indiferent de vitregiile trecute sau prezente", a atras atenţia istoricul.
Potrivit academicianului Dinu C. Giurescu, în zilele noastre a-ţi iubi ţara este aproape un delict! "Cu cât uiţi mai repede şi mai ireversibil trecutul care-ţi aparţine, cu atât mai uşor îţi pierzi identitatea. Cine vrea să devenim ca popor o masă uniformă, cenuşie, fără trecut, deci fără viitor? Stupida trufie de-a şterge din memoria oamenilor trecutul va duce mai devreme sau mai târziu la dispariţia noastră ca neam. Asta vrem?", se întreba el la final.
Academia Română, s-a arătat la rândul ei profund îngrijorată de intenţia Guvernului Progresist Neomarxist Cioloș privind reducerea numărului de ore de română şi istorie
Academia Română a atras atenţia asupra pericolului reprezentat de excluderea studiului limbii latine şi reducerea numărului de ore la limba română şi istorie, solicitând ministrului Educaţiei, Adrian Curaj, să reanalizeze cele trei variante alte actualului Plan-cadru pentru învăţământul gimnazial.
"Academia Română a luat act cu îngrijorare de propunerile formulate în cadrul celor trei variante ale Planului-cadru pentru învăţământul gimnazial din România de către Institutul de Ştiinţe ale Educaţiei şi care se află acum în dezbatere publică", se spune într-un punct de vedere adresat ministrului Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice, Adrian Curaj, de către Biroul Prezidiului Academiei Române, format din academicienii Ionel-Valentin Vlad, preşedintele Academiei Române, Cristian Hera, Bogdan Simionescu, Alexandru Surdu şi Victor Spinei, vicepreşedinţi ai Academiei Române, şi Victor Voicu, secretarul general al Academiei.
Potrivit conducerii Academiei Române, "subiectul major care îngrijorează mediul academic şi care se regăseşte la nivelul tuturor celor trei variante, nelăsând nicio posibilitate de opţiune profesorilor, este reducerea numărului de ore, până la dispariţia din programă, la discipline fundamentale de studiu, menite să formeze atât cultura generală, cât şi conştiinţa istorică şi identitară a noilor generaţii".
"Astfel, măsurile propuse de Institutul de Ştiinţe ale Educaţiei anunţă: dispariţia singurei ore de limba latină în gimnaziu, la clasa a VIII-a, amputarea unei ore de limba şi literatura română la clasele a V-a şi a VI-a şi diminuarea drastică a numărului de ore de istorie, oricum insuficiente în urma reducerilor impuse de ultimul plan-cadru din 2001", spune Academia Română.
Academia Română a semnalat atunci că "toate cele trei domenii de studiu vitregite de actuala propunere sunt materii cu un puternic caracter identitar, contribuind împreună la dezvoltarea conştiinţei naţionale, europene şi umaniste a tinerei generaţii". "Studiul limbii latine, limbii şi literaturii române şi istoriei (naţionale şi universale) oferă copiilor repere existenţiale, orientându-i ca cetăţeni ce aparţin unui popor european, vorbitori ai unei limbi de origine latină, înrudită cu alte câteva limbi europene descendente din acelaşi trunchi comun, purtători ai unor valori culturale şi etnice care s-au aflat întotdeauna în deplin respect şi armonie cu valorile altor popoare", a mai spus Academia.
"Identitatea românească nu poate fi înţeleasă fără componenta sa latină, indentitatea europeană, la rândul ei, nu poate ignora această componentă. Să nu uităm eforturile Şcolii Ardeleane, iluminismul românesc, de a argumenta originea latină a poporului şi a limbii româneşti în Transilvania. Să nu uităm că însuşi statul român s-a constituit, la 1859, în jurul ideii de unitate a tuturor celor «de gintă latină».
În acest context, prima misiune a Academiei Române, la 1866, a fost să alcătuiască gramatica şi dicţionarul limbii române şi să redacteze tratatul de istoria românilor, tocmai pentru a susţine şi cultiva conştiinţa identităţii noastre. Or, acum, propunerile acestui nou Plan-cadru compromit printr-un singur gest, insuficient cântărit, eforturile a generaţii de intelectuali responsabili şi pun sub semnul pericolului însăşi identitatea noastră. Consecinţele nu vor întârzia să apară, iar Istoria nu va fi îngăduitoare", a mai spus Academia Română.
"Academia Română atrage deci atenţia asupra pericolului reprezentat de excluderea studiului limbii latine şi diminuarea numărului de ore la limba şi literatura română şi istorie, discipline care, alături de componenta lor identitară amintită, au cea mai importantă vocaţie formativă dintre toate disciplinele - dacă ar fi să amintim numai dezvoltarea gândirii logice, a capacităţii de exprimare, a creativităţii, a spiritului civic şi a celui democratic, înţelegerea integratoare, în spiritul valorilor umaniste.
Vârsta gimnazială, cuprinsă între 10-15 ani, este cea mai propice dezvoltării unei personalităţi armonioase, deopotrivă sensibilă, raţională şi creativă. Istoria cu deosebire oferă o perspectivă largă asupra realităţii, situată în orizontul devenirii, şi asigură, astfel, cadrul de integrare şi capacitatea de a răspunde provocărilor prezentului.
Limba şi literatura română dezvoltă capacitatea de înţelegere a noţiunilor, conceptelor, fenomenelor, dar şi sensibilitatea, bunul gust, receptarea estetică.
Şi, desigur, atât de necesara capacitate de exprimare corectă şi de structurare a unui discurs cu sens. Latina consolidează cunoştinţele de gramatică, de logică, furnizează terminologia pentru majoritatea ştiinţelor exacte şi, nu în ultimul rând, este purtătoarea unor valori care au stat la baza construirii civilizaţiei europene moderne şi contemporane", a explicat Academia Română.
Academia a precizat că actul educativ este complex şi dificil.
"El necesită timp, strategie inteligentă, atenţie sporită, răbdare şi chiar delicateţe. O trecere rapidă printr-o multitudine de discipline compromite posibilitatea de fixare şi aprofundare şi conduce la superficialitate şi ineficienţă.
În acest context, semnalăm un alt viciu fundamental al actualului Plan-cadru şi anume tendinţa de a avea la nivelul învăţământului gimnazial cât mai multe materii cu doar o oră de studiu pe săptămână, periclitând astfel instruirea solidă şi educaţia", mai spune Academia Română, precizând că membri ai acestui for "au semnalat în repetate rânduri insuficienţa numărului de ore la disciplina istorie, inconsistenţa programelor şi deficienţele manualelor".
"Specialişti din institutele de cercetare ale Academiei Române au adresat memorii şi au propus Ministerului Educaţiei sprijin şi consiliere în elaborarea ghidurilor de predare şi în perfecţionarea cadrelor didactice", mai spune Academia.
În plus, Academia Română i-a solicitat ministrului Educaţiei, Adrian Curaj, să dispună "reanalizarea celor trei variante alte actualului Plan-cadru pentru învăţământul gimnazial, alocarea unui număr optim de ore pentru disciplinele limba latină, la clasa a VIII-a, limba şi literatura română şi istorie pentru întreg ciclul V-VIII, precum şi pentru celelalte discipline de studiu, elaborarea atentă a unor programe echilibrate, care să ţină cont de principiile interdisciplinarităţii şi complementarităţii, astfel încât învăţământul gimnazial să-şi îndeplinească în mod real misiunea: aceea de a forma cultura generală a elevilor şi a pune bazele dezvoltării armonioase a tinerei generaţii".

Alte mizerii pe scurt


- EI au atacat la curtea Constituțională Legea Dării în Plată și Legea Conversiei Creditelor în Franci Elevețieni împotriva românilor tocmai ca să-i împiedece pe Români să beneficieze de ele și ca legile să intre în vigoare cât mai târziu. (Cioloș, Iohannis, PNL)

- Ei NU au respectat Constituția care interzice Relocarea de populații străine pe teritoriul României (Iohannis și Cioloș).

- Ei s-au împotrivit LEGII care impunea o LIMITARE a procentului de masă lemnoasă pe care austriecii și alte multinaționale îl pot exploata la noi. Iohannis a retrimis legea în parlament după ce a primit scrisoarea austriecilor. (Iohannis).

- Ei susțin Vaccinarea Obligatorie care să fie făcută cu Forța (Guvernul Cioloș).

- Ei se OPUN unei Legi împotriva Defăimării Țării, a Națiunii și a Simbolurilor ei deși Constituția impune acest lucru Cioloș s-a opus în mod expres legii sub propria lui semnătură (Cioloș).

- Ei NU vor ca Avram Iancu să fie Erou Național. Iohannis a returnat legea Parlamentului sub un pretext pueril. (Iohannis).

- Ei NU Susțin familia tradițională și i-au făcut "fanatici religioși" pe cei care sunt pentru familia tradițională (Iohannis).

- ei NU susțin Limba Româna, Latina și Istoria Românilor în programa de învățământ. EI au susținut introducerea materiile de propagandă progresistă în locul ISTORIE; LATINEI și a LIMBII ROMÂNE. Au provocat un scandal uriaș și indignarea tuturor românilor în legătură cu noua programă școlară. (Cioloș).

- Ei NU susțin mineritul pe cărbune și termocentralele pe cărbune care au ajuns în faliment. Ultimul protest al minerilor a fost acum 2 zile. (Cioloș).

- EI vor să Vândă ultimele Companii Valoroase ale României și tocmai se pregătesc să vândă HĂLCI URIAȘE din Hidroelectrica, din Aeroporturi, din Porturi, don CFR Marfă, din Oil Terminal, din CE Oltenia, etc..etc.. . Guvernul Cioloș tocmai a anunțat lista numeroaselor companii pe care vrea să le vîndă pe bursă. (Cioloș)

- Ei S-AU OPUS creșterilor salariale și creșterii salariului minim pe economie deși BANI ERAU LA BUGET (miliarde din buget stau necheltuite) și deși Românii au cele mai mici salarii din UE (alături de bulgari). Salariul minim nu a fost cresacut de 1 ianurie 2017 așa cum fusese prevăzut anterior. (Cioloș).

- Ei au vrut să IMPUNĂ salariaților să plătească ȘI TAXELE PATRONILOR pentru sănătate și pentru asigurări sociale (Cioloș Biriș, Dragu)

- Ei au impus CELOR FĂRĂ NICI UN VENIT să plătească asigurările medicale dacă vor să fie tratați sau să moară NETRATAȚI în fața spitalelor. Ei au impus împotriva Constituția ÎNREGISTRAREA centralizată a dosarelor medicale ale pacienților. (Cioloș)

- Ei s-au pronunțat pentru Privatizarea Sănătății și a Asigurărilor Medicale de Stat (Cioloș)

- Ambii fac parte din organizații progresisto-internaționaliste globaliste "Friends of Europe" și "European Council on Foreign Relations" (Cioloş şi Iohannis)

- Ambii au propagat la putere și în structurile statului oameni din ONG-urile finanțate de SOROS (Cioloş şi Iohannis).

SURSA - Cum citim rezultatele votului din 2016? MÂNIE POPULARĂ. Iohannis şi Cioloş cu întreaga lor rețea de progresişti, ONG-iști şi SOROS-işti au nenorocit țară într-un an de guvernare cât alții în zece

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cea mai mică bibliotecă din lume

Să ne cunoaştem istoria: Ce rol aveau BRĂŢĂRILE DACICE?

Impostorii lugojeni ai lui George Costin, înfiltraţi printre revoluţionari (II)