Franța sub teroare. Atacurile din Franța, Germania, Suedia, Rusia și Anglia demonstrează clar că lupta împotriva terorismului trebuie regândită și aplicată în mod represiv


Ce se întâmplă în Paris demonstrează NEPUTINȚA ascunsă în spatele perceptelor  DREPTURILOR OMULUI. Oameni nevinovați sunt uciși de TERORIȘTI MUSULMANI acceptați în comunitatea europeană. Deși a existat motivul expulzării din Europa a musulmanilor, puterile occidentale încearcă să îi accepte și să-i mituiască cu fonduri sociale, deși contribuția lor la bugetele  țărilor respective este ZERO.
Atacurile din Franța, Germania, Suedia, Rusia și Anglia demonstrează clar că lupta împotriva terorismului trebuie regândită și aplicată în mod represiv. De ce toți teroriști sunt musulmani? Fiindcă această religie nu este tolerantă și fiindcă se confundă cu terorismul. Ce facem cu un organ bolnav din scoietate? Îl eliminăm. Dacă musulmani sunt adepții terorismului ei trebui ELIMINAȚI din societate noastră. Ei trebuie alungați fiindcă nu respectă valorile societății noastre. Ei au uitat că au venit să cerșească la noi nu să aibă putere.
Drepturile pe care musulmanii le-au primit în Franța nu le MERITĂ și răspunsul cel mai corect ar fi alungarea lor din Franța și din EUROPA.
În această noapte de 20 spre 21 aprilie 2017  teroriști musulmani au ucis doi ofițeri de
poliție și au rănit un altul în ambuscadă. Au folosit automate AK-47 pe Champs Elysees. Un atacator a fost ucis și s-au tras mai multe focuri de armă în apropierea unei dezbateri privind alegerile prezidențiale din Franța.
Pe de altă parte nu există nicio luare dură de poziție împotriva terorismului a unei țări musulmane. Nu există nicio prevedere legală a unei țări musulmane împotriva terorismului musulman. Asta poate demonstra că finanțează terorismul musulman.
Franța în numele drepturilor omului a permis musulmanilor să declare cartiere din Paris interzise pentru creștini. A permis ca moscheile să facă politică și să găzduiască teroriști, a permis ca în locașurile religioase să fie antrenați teroriști și asta sub ochii îngăduitori a instituțiilor statului din Franța.
Faptul că teroristul ucis la Paris era cunoscut de serviciile de securitate demonstrează clar că mFranța tolerează terorismul musulman în dauna cetățenilor francezi.
Interesant este faptul că atacul a venit cu trei zile înainte de prima rundă de votare în alegerile prezidențiale tensionate din Franța.
Autoritățile din Franța cred că atacul terrorist este un răspuns la o acțiune a poliției în urmă cu două zile, când doi teroriști musulmani au fost arestați la Marsilia.  Acești teroriști dețineau arme și explozivi și sunt suspectați de pregătirea unui atac pentru a întrerupe votările de
duminică, când vor avea loc primul tur al alegerilor prezidențiale.
În acest moment Franța se află într-o stare de urgență și la cel mai înalt nivel posibil de alertă de la o serie de atacuri teroriste care au început în 2015, care au ucis peste 230 de persoane.
Mii de trupe și polițiști înarmați au fost detașați pentru a proteja Champs Elysees sau alte obiective potențiale cum ar fi clădirile guvernamentale și bisericile creștine.
Până acum, sondajele au arătat că alegătorii sunt mai preocupați de șomaj și de puterea lor de a cheltui decât de terorism sau de securitate, deși analiștii au avertizat că acest lucru se va schimba în cazul unei viitoare vărsări de sânge.
Alegerile din Franța pun sub semnul întrebări existența UE. Timp de câteva săptămâni, fostul bancher Macron și liderul Frontului Național (FN), Marine Le Pen, s-au aflat în față, dar sondajele de opinie arată că există șansa ca oricare dintre cei patru lideri de vârf să ajungă la cea de-a doua rundă pe 7 mai.

Francois Fillon, conservator scandalos, și insurgentul de stânga, Jean-Luc Melenchon, au închis această diferență substanțial în ultimele două săptămâni.
Modul cum se va acționa în acest atac terrorist va canalize dorința electoratului.



O cronologie a atacurilor criminale a teroriștilor musulmani

3 februarie 2017 - Un bărbat este împușcat de cinci ori în afara muzeului Luvru.
14 iulie 2016 – În timpul sărbătorii Zilei Bastiliei, din orașul Riviera din Nisa, un camion mare este condus într-o mulțime festivă. Aproximativ 86 de persoane sunt ucise. Șoferul este împușcat mortal. Extremiștii islamici își revendică responsabilitatea pentru atac. Situația de urgență în Franța este extinsă, iar protecția suplimentară, inclusiv obstacolele robuste pentru a preveni atacurile similare, este pusă în aplicare în locurile importante din Franța.
13 iunie 2016 - Doi ofițeri de poliție francezi sunt uciși în casa lor în fața fiului lor de 3 ani. Statul islamic pretinde responsabilitatea pentru uciderea, care a fost efectuată de un jihadist cu o convingere teroristă anterioară. El este ucis de poliție pe scenă.
13 noiembrie 2015 - militanții de stat islamici ucid 130 de persoane în cea mai gravă atrocitate din Franța de la cel de-al doilea război mondial. O serie de atacuri cu suicid de bombe și de focuri de arme sunt lansate pe străzi aglomerate în centrul Parisului, precum și în suburbia nordică Saint-Denis. Majoritatea celor uciși se află într-un teatru aglomerat unde sunt luați ostatici. Extremiștii din statul islamic își revendică răspunderea și spun că au fost în represalii pentru participarea franceză la atacurile aeriene din Siria și Irak. Aceasta conduce la declararea stării de urgență în Franța. Puterile poliției sunt extinse.
7 ianuarie 2015 - Doi frați ucid 11 persoane în interiorul clădirii din Paris unde revista satirică Charlie Hebdo are sediul central. Ulterior Statul Islamic  a pretins că acțiunea reprezintă represalii pentru publicarea desenelor animate despre Profetul Muhammad. Teroriști au ucis 17 victime, inclusiv doi ofițeri de poliție. Atacatorii sunt uciși.

Sursa: dailymail.co.uk


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cea mai mică bibliotecă din lume

Să ne cunoaştem istoria: Ce rol aveau BRĂŢĂRILE DACICE?

Impostorii lugojeni ai lui George Costin, înfiltraţi printre revoluţionari (II)