O conspirație împotriva României! SRI, urșii și liliecii sabotează construcția unei autostrăzi


După 1989 ne-am așteptat să avem și noi măcar două autostrăzi, care să străbată țară de la vest la est și de la nord la sud. Dar nu a fost să fie așa și în ultimile săptămâni iese la iveală că în România construcția autostrăzilor a fost sabotată de Serviciul Român de Informații, de populația foarte mare de urși și o noutate de ultimă oră, de câțiva lilieci. Printre cei care au sabotat construcția de autostrăzi se află și câteva ONG-uri finanțate la greu de maleficul Soros.
Prin generalul Florian Coldea SRI-ul a șantajat pe fostul prim ministrul Victor Ponta să nu termine coridorul Codlea – Brașov. Practic această acțiunea se încadrează la TRĂDARE DE ȚARĂ, dar în țara în care justiția se face selectiv generalul a scăpat foarte ușor fiind trecut în rezervă și dându-i voie ca practicile infracționale să le predea cu sârg și îndesat viitorilor ofițeri de informații de la Academia Naţională de Informaţii "Mihai Viteazul".
În ceea ce privește numărul exagerat de urși din Munții Poiana Ruscăi principalul vinovat este Uniunea Europeană fiindcă a luat de bune niște informații transmise de unele ONG-uri dubioase, cum că în România ar trăi cea mai mare populație de urși din Europa. Aceste organizații neguvernamentale, fără să facă un studiu elaborat, un recensământ real, au inventat peste noapte un număr foarte mare de urși. Protestele lor au fost prezentate la Comisia Europeană și au fost susținute de unii europarlamentari români.
Autostrada Lugoj – Deva stagnează fiindcă trecerile prevăzute pentru miile de urși depășesc bugetul și bietele patrupede dacă nu au pe unde să treacă vor muri de inimă rea. Nu a fost suficient că România a intrat în Cartea recordurilor cu cel mai scump kilometru de autostradă din lume, 60.000.000 de euro, dar aceste ONG-uri mai vor să intrăm în rândul minunilor lumii cu cel mai multe treceri pentru animale.
O ultimă găselniță pentru aceste ONG-uri, care luptă împotriva României sunt câțiva lilieci. Autostrada Lugoj – Deva este blocată de o populație rară de lilieci. O verificare atentă ne arată că acești lilieci nu sunt înregistrați în rândul animalelor rare, pe cale de dispariție, ceea ce ne arată clar că această acțiune a fost inventată pentru a opri cu orice preț ca România să aibă autostradă.
Ce este de făcut? Parlamentul să dea o lege împotriva TRĂDĂTORILOR de țară și de ce nu să se facă un REFERENDUUM pentru introducerea pedepsei cu moartea pentru infracțiunile de SUBMINAREA ECONOMIEI NAȚIONALE.
Nicolae TOMA

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cea mai mică bibliotecă din lume

Să ne cunoaştem istoria: Ce rol aveau BRĂŢĂRILE DACICE?

Impostorii lugojeni ai lui George Costin, înfiltraţi printre revoluţionari (II)