Și în Germania au câștigat homosexuali. Parlamentul a legalizat căsătoriile între persoane de acelaşi sex


Noua Legea le va acorda cuplurilor de homosexuali și dreptul de adopție, lipsindu-i pe copii de dreptul sfânt de avea o mamă și un tată.

Mă așteptam ca măcar Germania să facă un referendum pentru ca poporul german să-și manifeste simpatia sau nu pentru căsătoriile dintre persoane de același sex. Dar nu a fost așa, Parlamentul din Germania fără să țină cont de voința poporului au votat pentru drepturile homosexualilor, de parcă acest lucru era cel mai important lucru pentru nemți.
Se pare că omenirea se află spre un final nedorit. După ce homosexualii vor obține mai multe drepturi decât au majoritatea care acceptă familia firească formată dintr-un bărbat și o femeie vor urma alte minorități să câștige drepturi. Mă refer la pediofili, sodomiști, zoofili (care fac sex cu animale), necrofili (care fac sex cu morti) și va urma cine știe ce ciudați să ceară drepturi, meniți de natură să creieze mutanți pentru rasa umană.
Pentru a mai câștiga încă o data votul germanilor, cancelarul Angela Merkel a votat împotriva legii care legalizează căsătoriile între homosexuali, fiind în realitate un sprijinitor constant pentru drepturile devianților sexuali.

Cei 226 de parlamentari care au votat împotriva textului de lege sunt conservatori.

Germania, care a recunoscut până în prezent doar parteneriatele civile între persoanele de acelaşi sex, se alătură astfel celor douăzeci de ţări occidentale, din care 13 în Europa, care au legalizat căsătoriile între persoanele de acelaşi sex.

Cred cu tărie că legalizarea căsătoriilor între homosexuali va duce la creșterea adepților islamului, care pedepsește cu moartea aceste deviații sexuale. Nu am nimic împotriva homosexualilor. Pentru mine acestă anomalie nici nu există, dar mă deranjează agresivitatea lor și drepturile care le cer îmi afectează înțelegerea. Dacă până acum am văzut prin parcuri fete și băieți sărutându-se, de acum încolo vom vedea personae de același sex lingânduse sau împierechindu-se ca și câinii. Din păcate nu se vor opri aici, la căsătorie, homosexuali vor cere mai multe facilități, locuri libere în universități și în alte instituții. Vor cere reprezentare în Parlament și un minister a lor și cine știe câte și mai câte vor cere.
Din păcate acesta este trendu societății de astăzi și votul din Germania ne arată clar că numărul homosexualilor a crescut în mod îngrijorător. Acest fapt este demonstrat de scăderea natalității și de munca asiduă a oamenilor de știință pentru a recrea viața artificală și a elimina rolul important al mamei din ciclul primeniri vieții pe pământ.

Legea mai trebuie aprobată de Bundesrat (camera superioară a parlamentului) pentru a intra în vigoare, ceea ce se va întâmpla probabil până la sfârșitul anului.
Noua Legea le va acorda cuplurilor de homosexuali și dreptul de adopție, lipsindu-i pe copii de dreptul sfânt de avea o mamă și un tată.

Căsătoria între persoane de acelaşi sex, recunoscută în 18 ţări din lume
Slovenii au respins duminică, prin referendum, eforturile Parlamentului de a extinde dreptul la căsătorie pentru cupluri de acelaşi sex, după ce Irlanda a devenit în mai prima ţară care a aprobat acest tip de căsătorie prin referendum, relatează AFP, care prezintă o situaţie pe această temă în lume.
Share pe Facebook4460 afişări
Conform Mediafax căsătoria între persoane de acelaşi sex e  recunoscută legal în 18 ţări din lume.
Căsătoria între persoane de acelaşi sex este legală în 18 ţări, dintre care 13 se află în Europa.
- Europa
OLANDA: În aprilie 2001, Olanda devine prima ţară care le permite gay-ilor şi lesbienelor să se căsătorească - într-o ceremonie civilă - şi să adopte copii.
BELGIA: Căsătoria între persoane de acelaşi sex este legalizată în 2003, cu unele restricţii. Cuplurile de acelaşi sex au primit în 2006 permisiunea să adopte copii.
SPANIA: Guvernul socialist a legalizat căsătoria între persoane de acelaşi sex în iulie 2005. Cuplurilor gay li s-a permis totodată să adopte copii, indiferent de statutul lor marital.
NORVEGIA: Toate cuplurile au primit drepturi egale în ianuarie 2009, permiţându-li-se să se căsătorească, să adopte copii şi să folosească tehnologii de reproducere asistată.
SUEDIA: Cuplurilor de acelaşi sex li s-a permis să se căsătorească - în ceremonii civile sau luterane - în mai 2009. Adopţia este legală pentru toţi începând din 2003.
PORTUGALIA: Căsătoria între persoane de acelaşi sex este legală din iunie 2010, însă nu şi adopţia de către persoane gay.
ISLANDA: Căsătoriile între persoane de acelaşi sex au fost legalizate în iunie 2010, iar adopţiile de către cupluri gay în 2006.
DANEMARCA: Începând din 2012, gay-ilor şi lesbienelor li s-a permis să se căsătorească - în ceremonii luterane. Danemarca a fost prima ţară din lume care a legalizat uniunile civile ale cuplurilor de acelaşi sex, în 1989.
FRANŢA: Căsătoria între persoane de acelaşi sex şi adopţiile de căttre persoane de orientare homosexuală au fost legalizate în mai 2013.
ANGLIA şi ŢARA GALILOR: O lege care autorizează căsătoria între persoane de acelaşi sex a fost adoptată în iulie 2013, urmată de SCOŢIA în februarie 2014. IRLANDA DE NORD este profund divizată pe această temă.
LUXEMBURG: Căsătoria între persoane de acelaşi sex a fost legalizată în ianuarie 2015, iar premierul Xavier Bettel s-a căsătorit cu partenerul său în mai 2015.
IRLANDA: Egalitatea în privinţa căsătoriei a fost autorizată prin referendum în mai 2015 şi a devenit lege în octombrie.
FINLANDA: A votat pentru egalitate în privinţa căsătoriei în 2014, iar legea urmează să intre în vigoare în 2017.
SLOVENIA: Alegătorii au respins căsătoriile între persoane de acelaşi sex printr-un referendum, pe 20 decembrie 2015, infirmând o decizie a Parlamentului din martie de a le legaliza. Slovenii au spus "nu" şi într-un referendum anterior, în 2012.
- America de Nord
CANADA: O lege care autorizează căsătoria între persoane de acelaşi sex şi adopţia a intrat în vigoare în iulie 2015.
STATELE UNITE: O decizie istorică a Curţii Supreme, în iunie 2015, a introdus egalitatea în ceea ce priveşte căsătoria pe întregul teritoriu al ţării.
MEXIC: Căsătoria între persoane de acelaşi sex este legală în cinci state, după ce capitala federală a legalizat-o prima, în 2009.
- America de Sud
ARGENTINA: În iulie 2010, Argentina devine prima ţară latino-americană care legalizează căsătoria între persoane de acelaşi sex. Cuplurile gay pot, de asemenea, să adopte.
URUGUAY: În aprilie 2013, Uruguay devine a doua ţară din America Latină care aprobă acest tip de căsătorie. Adopţiile de către cuplurile de acelaşi sex au fost legalizate în 2009.
BRAZILIA: A autorizat de facto căsătoria între persoane de acelaşi sex pe 14 mai 2013, după ce Consiliul Naţional al Justiţiei a dispus înregistrarea tuturor căsătoriilor, până la adoptarea unei legi de către Parlament.
- Africa
AFRICA DE SUD: În noiembrie 2006, a devenit prima ţară africană care a legalizat parteneriatul civil sau mariajul între persoane de acelaşi sex, permiţând totodată adopţia.
- Asia-Pacific:
NOUA ZEELANDĂ: Căsătoria între persoane de acelaşi sex a fost legalizată în aprilie 2013, la aproximativ 27 de ani după ce homosexualitatea a fost dezincriminată penal, prima decizie de acest fel în regiune.
 Sursa: fluierul.ro, jurnalul.ro, agerpres.ro, romanialibera.ro, mediafax.ro

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cea mai mică bibliotecă din lume

Să ne cunoaştem istoria: Ce rol aveau BRĂŢĂRILE DACICE?

Impostorii lugojeni ai lui George Costin, înfiltraţi printre revoluţionari (II)