Dreptul de a fi tâmpit în țara unde domnește dictatura procurorilor


Anomalii în așa zisa democrației românească au apărut imediat după Revoluția din Decembrie 1989. Aproape toți românii l-au condamnat pe Ceaușescu pentru viața care am trait-o dar nu au condamnat Securitatea, câinele de pază a comunismului, vinovată pentru genocid. Mai mult, poporul roman nu a finalizat revoluția și a dat voie securiștilor să continue să facă același lucru, să ne spioneze, să ne manipuleze și să fure avuția acestui popor.
Imediat după decembrie 1989 Securitatea a fost pe punctul să fie terminată, să fie eradicată, însă după 1996 s-a impus în viața noastră socială și la finele mandatului președintele Emil Constantinescu a recunoscut că a fost învins de Securitate. Acest blestem trage înapoi România și creează o falsă idee despre justiție și despre cum trebuie să funcționeze un stat democrat.
Până în anul 2000 securiștii s-au bulucit în partidele de stânga, iar după s-au basculat în partidele de dreapta. Primul mare succes al foștilor securiști, penetrați în toate instituțiile statului, a fost impunerea și falsificarea votului din 2004 la alegerile prezidențiale, când Securitatea a pus președinte, peste voința poporului, pe țiganul tătar Traian Băsescu.
Toate modificările făcute pe timpul celor zece ani arată că nu au fost în sprijinul democrației și toate au fost în realitate pentru funcționarea unui stat paralel. S-a instaurat o dictatură a procurorilor și s-a scos în afara legii magistrații, permițându-le să fie deasupra oricăror prevederi legale, mai mult să aplice legea încălcând-o. Dintr-o data prevederea prevăzută în Constituția României „nimeni nu este mai presus de lege” este încălcată cu bună știință.
Când procurorii au ajuns să sfideze o țară întreagă, câțiva prostălăi cred că dacă vor ieși în stradă să forțeze Parlamentul și Guvernul să continue tirania procurorilor, în realitate este reacția foștilor securiști care se tem că vor pierde ce au câștigat până acum.
În fiecare zi iese la iveală că Direcția Națională Anticorupție funcționează ca un Departament al fostei Securități și prin abuz procurorii devin ei însăși infractori care nu pot fi atinși de lege.
După plecarea țiganului tătar, Traian Băsescu, următorul președinte, neamțul Klaus Iohannis, a continuat să sprijine statul paralel al procurorilor. Într-o țară democratică un președinte dacă este condamnat a doua zi pleacă, numai la noi Klaus Iohannis desi condamnat pentru că și-a însușit în Sibiu un imobil prin acte false a rămas și în fiecare zi acest stupid ne dă lecții de morală și puritate politică. Acest președinte infractor cere să iasă lumea în stradă și să apere „republica procurorilor”, cere ca românii să apere continuarea injustiției și a fărădelegilor comise de procurori știind că în contextul legilor actuale nu pot fi pedepsiți. 
Pe fondul acestor derapaje antidemocratice apare îndoiala că alegerile din 2009 au fost trucate în favoarea țiganului tătar Traian Băsescu și o comisie parlamentară cercetează implicațiile SRI-ului, format sută la sută de foști securiști și de urmașii lor și procurorii, în fond niște angajați ai statului, se opun și fac declarații în spațiul public pentru a manipula populația împotriva Parlamentului.
Acest stat paralel menține și continuă influența negativă a americanilor asupra vieții noastre de zi cu zi și răsuflarea otrăvită a SUA ne îngenunchează tot mai mult și ne transformă într-o masa de manevră electorală.
Referitor le legile justiției mi se pare ridicol că nimeni nu pune problema: De ce o persoană, precum președintele, care nu are nicio pregătire juridică, să numească procurorii la Parchetul General și DNA? Nu era mai simplu să se scoată la concurs și competența să fie principala componență a actului de numire.
Referitor la Societatea Civilă există tot mai multe dovezi că este infectată cu ONG-uri controlate de serviciile secrete și folosite în manipularea românilor și așa bulversați că plătesc benzina mai mult decât în UE, precum și alte servicii care depășesc cu mult cota din țările vecine.
Și aceste ONG-uri controlate de hulitul Soros pot fi puse la punct. Nu cred că statutul lor prevede să scoată oamenii în stradă și nici să spele banii prin cine știe ce proiecte aberante. Un control fiscal mai accentuat ar aduce aceste ONG-uri pe linia pentru care au fost înființate. Nu cred că un ONG trebuie să facă parte dintr-o coaliție antiguvern și nici vreo apartență politică.
La noi aceste ONG-uri instigă la ură și la violență și dacă nu luăm măsuri ne vom trezi că pe lângă „republica procurorilor” vom suporta umilirea de a fi conduși și manipulați de ONG-uri cu nume pompoase „#rezist, românia curată etc…”.
Dacă serviciile secrete ar controla aceste ONG-uri ar descoperi în realitate organizații teroriste cu un program complet de manipulare și control asupra vieților noastre. Motivez faptul că aceste organizații sprijină necondiționat încălcarea legii de către procurori și acest fapt mă determină să declar că poate într-o bună zi șefii acestor ONG-uri vor fi condamnați și executați pentru TRĂDARE DE ȚARĂ. Spun acest lucru sperând că vom introduce pedeapsa cu moartea pentru a eradica pentru totdeauna ciuma roșie răspândită prin toate instituțiile statului și prin organismele neguvernamentale. 
Cei mai fericiți sunt cei tâmpiți și din păcate numărul lor crește și prin distrugerea intenționată a sistemului de învățământ. Dar despre  cum se face trecerea la un popor de tâmpiți altădată.
Dacă nu avem grijă adevărata apocalipsă, aflată acum printer noi, va rostogoli un popor spre nimicire. 
Sursa foto: Informatia De Alba

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cea mai mică bibliotecă din lume

Să ne cunoaştem istoria: Ce rol aveau BRĂŢĂRILE DACICE?

Impostorii lugojeni ai lui George Costin, înfiltraţi printre revoluţionari (II)