S.U.A., jos „mâna” de pe România! (VIII) S.U.A. „sprijină” ilegal D.N.A.! Direcția Națională Anticorupție – o maşinărie infernală care arestează numai români



Oferim asistenţă pentru a sprijini D.N.A. şi alte forţe de ordine (…) La Ambasada S.U.A. din Bucureşti avem un grup format din reprezentanţi din cadrele de forţă ale S.U.A, de la F.B.I., de la U.S. Secret Service… în total în jur de 10 oameni” (H. Klemm, ambasadorul S.U.A. în România).
Cu toate că legislaţiile naţionale s-au racordat din 1948 la cerinţele O.N.U., cu privire la respectarea unanimă a Declaraţiei Universale a Drepturilor Omului, arhitecţii noii ordini mondiale nu au nici un fel de scrupule în a-şi folosi forţa, fie şi dacă pun O.N.U. în contradicţie cu propriile principii, pentru ca fundamentele demnităţii popoarelor să devină inoperante!
Culmea este că acţiunea aceasta antidemocratică, al cărei portstindard este S.U.A., este justificată în faţa publicului naiv sub forma necesităţii unui justiţionarism haotic, orientat spre înlăturarea din „peisaj” a persoanelor şi grupurilor care refuză să facă jocurile intereselor globaliste (americane). De cealaltă parte a baricadei sunt, bineînţeles, o puzderie de persoane plasate „strategic” în funcţii – cheie! Totul se face, evident, sub „masca” propagandistică a anticorupţiei! Este de fapt o campanie pentru care, în aplauzele publicului ahtiat după „pâine şi circ”, nu mai există nici un fel de reguli, drepturi şi libertăţi! Astfel, deşi nu scrie nicăieri în legislaţie că procurorul general al României şi procurorul-şef al D.N.A. trebuie să colaboreze şi să lucreze la Ambasada S.U.A. (or că ambasadorul american ar avea drept să susţină la şefia Camerei Deputaţilor o persoană care să influenţeze un anumit tip de legislaţie), în ţara noastră spiritul de concurs pe post a dispărut… pentru ca la conducerea D.N.A. să fie neapărat Köveşi, o fostă baschetbalistă a cărei ascensiune au negociat-o „penalii” Udrea şi Ponta, cu un portret mediatic de „justiţiar reformator”… premiat (de Ambasada S.U.A. la Bucureşti) pentru „curajul excepţional”, „lupta împotriva infracţionalităţii şi a corupţiei” şi forţa cu care „luptă pentru reformarea justiţiei şi a statului de drept” (D. Butcher, adjunct al Misiunii diplomatice americane).
Cât de incorect luptă însă protejata Köveşi, pentru a „reforma” statul de drept, ştim nu numai din faptul că asistenţa S.U.A. pentru D.N.A. nu este constituţională şi legală (deoarece se ridică deasupra celorlalte instituţii şi sfidează legea când se „răţoieşte” la Î.C.C.J. sau S.I.E.), ceea ce arată că „lupta” cu dosarele direcţionate politic este ordonată şi coordonată de S.U.A., dar şi din indiciile pe baza cărora avem de-a face cu cel puţin incompetenţă:
- modul alunecos şi lent prin care D.N.A. a ales să arbitreze lupta politică în contextul Referendumului din 2012;
- D.N.A. nu anchetează sursele de finanţare ale U.D.M.R. şi F.D.G.R.;
- D.N.A. nu se implică în dosarele privind retrocedările ilegale;
- D.N.A. nu reacţionează la informaţiile Presei despre modul cum ministrul de Interne, V. Blaga, a muşamalizat probele împotriva fiului ambasadorului american J.D. Crouch, implicat în asasinarea muzicantului român Teo Peter;
- D.N.A. l-a „scăpat” pe V. Blaga (cel care a propulsat-o pe Köveşi) de denunţul din dosarul Microsoft etc.
Deci, stimaţi cititori, nu cumva aşa-zisa luptă anticorupţie a D.N.A. este, pe fond, o represiune deghizată care are ca scop curăţirea clasei politice şi economice de persoane având legătură cu cercurile de interese ruse (cum titra New York Times, acuzând implicarea Departamentului de Stat al S.U.A.) – o maşinărie infernală care arestează numai români? Iar dacă răspunsul este afirmativ, atunci cum rămâne cu drepturile şi libertăţile trâmbiţate de S.U.A. şi pentru care în America au fost asasinaţi M.L. King, J.F. Kennedy, R.F. Kennedy, J. Lenon etc?
Ce trist este însă că noi, românii, suntem extrem de dojeniţi de Departamentul de Stat al S.U.A. şi de Ambasada americană la Bucureşti „că nu am respecta nu ştiu ce drepturi, dar se prefac că nu ştiu despre ce este vorba când li se readuce aminte de cazurile de tortură din închisorile clandestine ale S.U.A. (Guantanamo, Abu Ghraib), de susţinerea pe faţă a lui Köveşi la D.N.A., or de protecţia ilegală de care se bucură preşedintele Camerei Deputaţilor (Zgonea) de către ambasadorul american Klemm (pentru care o bravă judecătoare româncă a depus o sesizare, la D.N.A., cu propunere de arestare a amândurora)…

Criza omului!
La un colocviu, preşedintele Clinton a declarat în prezenţa mea că, graţie lui Dumnezeu, secolul XX a devenit un secol american şi următorul secol va fi şi mai american. Am rămas mut. Dar i-am replicat două luni mai târziu în ziarul The New York Times, citându-l pe John Kennedy, după care o lume cu un viitor american va fi o lume fără viitor” (M. S. Gorbaciovpreşedintele U.R.S.S.).
Lovitura de graţie dată americanilor de rând, transformaţi peste noapte în model uman universal, s-a realizat prin intermediul Federal Reserve: banca aceasta privată „are la mână” Guvernul S.U.A., iar Guvernul i-a „convertit” pe americani la o societate de tip consumerist, făcându-i să accepte o nouă mentalitate a ordinii domestice, să fie – cu alte cuvinte – buni şi supuşi cetăţeni.
După acest prim-pas, al idiotizării poporului, scenariştii planetari vor să supună întreaga lume unei liberalizări a pieţei şi moralei, să mondializeze un nou tip de societate în care noii oameni să trăiască în „pace” sub autoritatea Guvernului unic, seduşi cu promisiunea deşartă că vor fi prezenţe active în aducerea omenirii la un nivel foarte ridicat de civilizaţie.
Noul lor fel de viaţă, protejat încă de pe acum de Patriot Act, a devenit deja o normă obligatorie pentru ceilalţi cetăţeni, permiţând serviciilor secrete americane să nu mai ţină cont de lege şi, în cazul că „ordinea” va fi deranjată de unele grupuri umane „indezirabile”, să-i identifice pe „terorişti” care ar pune în pericol modelul de viaţă american şi să-i „neutralizeze”!
Se va ajunge în situaţia ca cei vizaţi, antiglobaliştii şi creştinii, să fie chiar daţi la moarte, în vreme ce alţii vor fi înnebuniţi de spaimă! Căci nu va fi posibil să nu te înspăimânţi, într-o „ţară-puşcărie” (1% din americani sunt întemniţaţi) unde 10% din locuitori mănâncă la Food Bank pe cartele, când vezi cum societatea decade treptat prin scăderea natalităţii, apariţia unei noi rase umane (fabricate de Institutul de Medicină Reproductivă din New Jersey), considerarea copiilor drogaţi ca fiind „mai înţelepţi” (în filme), coruperea inocenţei prin „sărbători” gen Halloween, generalizarea cazinourilor de tip Las Vegas, amestecarea raselor (creşele din Colorado au păpuşi din 3 rase diferite), denaturarea sexuală (şcolile din California sunt obligate din 2012 să introducă în programa şcolară o materie despre istoria homosexualilor), dependenţa copiilor încă de la naştere de datoriile bancare către stat, amprentarea, legalizarea drogurilor (americanii sunt cei mai mari traficanţi şi consumatori de droguri din lume), obsesia sexuală colectivă, reducerea demografică (magnatul Bill Gates a investit miliarde de $ pentru planificarea familială), izolarea autistă a tineretului pe Facebook, telefoane, obiecte electronice portabile etc.
În fine, în tot acest cult al dezaxării generalizate, nebunia va creşte în nesfârşitele distracţii dintr-o lume fără de restricţii legale!
Cine va zăbovi o clipă la acest „model” zdrobitor de vieţuire al americanilor, aduşi în stadiul de a se închina materiei şi confortului, va înţelege atât cum au ajuns aceştia să fie manipulaţi social prin distragerea atenţiei de la problemele importante (captivaţi fiind de subiecte fără importanţă), cât şi cum de este posibil ca noi, românii, să ne pierdem în curând specificul naţional – sub „bagheta” acţiunilor destabilizatoare ale „partenerului” nostru de peste Ocean…
prof. Costel NEACȘU


S.U.A., jos „mâna” de pe România! (VIII)

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cea mai mică bibliotecă din lume

Să ne cunoaştem istoria: Ce rol aveau BRĂŢĂRILE DACICE?

Impostorii lugojeni ai lui George Costin, înfiltraţi printre revoluţionari (II)