Platforma Împreună, Coaliția pentru Familie: Referendumul este al tuturor acelora care vor veni la vot pentru apărarea copiilor lor



Sunt voci care critică Referendumul. Nu cred că toți sunt homosexuali. Mai degrabă sunt aceia care critică tot ce face actuala coaliție. O bulibășeală în toată regula. Cei care critică latră dacă Guvernul face, latră dacă Guvernul nu face și dacă plouă sau nu plouă e devină PSD și ALDE și tot așa cârcoteala opoziției va duce ca la următoarele alegeri să nu avem practic parte de opoziție.
Mai crede cineva că restucitatul Crin Antonescu mai poate salva PNL-ul sortit pierii? Nu cred dar ar trebui lămurit faptul că Refendumul era o obligație pentru actuala putere deoarece peste 3 milioane de români au cerut modificarea expresă în Constituție prin care definiția familiei este clară și nu interpretabilă ca în alte țări dominate de idei de pierzanie.
Nici dacă PNL era la guvernare nu ar fi trecut cu vederea peste porunca celor peste 3 milioane de români, care cer imperios să știe dacă și în România va dispărea sau se va interzice cuvintele mama și tata. 
Cu acest referendum vom vedea ce dorește națiunea română. Va continua tradiția ortodoxă sau va păși alături de celelalte națiuni unde familii de homosexuali cresc copii într-un climat care-i transformă la rândul lor homosexuali sau devin pierduți definitiv pentru societate.
Nu am nimic împotriva acestora, dar nu mi se pare corect ca această minoritate să-mi dicteze ce să fac și cum să fac, nu accept ca eu făcând parte dintr-o majoritate să le acord facilități și nici înțelegere. Să facă ce vor dar nu să-mi impună mie sa accept excluderea cuvintelor mamă și tată pentru că asta dorește o minoritate.
Coaliția pentru Familie și Platforma Împreună vor continua implicarea până la Referendum, îndeplinind mandatul conferit de cele 3 milioane de români semnatari ai inițiativei cetățenești. Au trecut trei ani grei, plini de nedreptăți comise împotriva noastră, a tuturor.
Referendumul este șansa noastră istorică,  acum, la o sută de ani de la Marea Unire, să ne reunim într-o imensă afirmare a libertății, demnității și suveranității noastre ca popor, în concertul popoarelor europene. Referendumul nu este al niciunui partid, al niciunui lider politic, este al tuturor acelora care vor veni la vot pentru apărarea copiilor lor, pentru ca viața lor să fie scutită de minciuna ideologică a revoluției sexuale, de minciuna acelora care vor să ne reeduce pe toți, părinți și copii.
Trebuie acum ca noi să înțelegem  cât de multă nevoie este de votul nostru, de prezența noastră, cât de multă nevoie au copiii și nepoții noștri de protecția noastră și de mobilizarea noastră pentru a le apăra drepturile și viitorul.
Definirea căsătoriei ca uniunea dintre un bărbat și o femeie în Constituția României va face ca lumea noastră, societatea noastră, viața noastră să poată prezerva adevărul civilizației noastre creștine. Să facem acest lucru posibil prin votul nostru!
Pentru a reuși în încercarea noastră trebuie să fim cel puțin 6 000 000 de cetățeni la vot. Dacă nu ne vom lăsa păcăliți de furia și zgomotul din jurul nostru, dacă vom discerne adevărul cum se cuvine printre toate minciunile care ni se servesc, dacă vom reuși să ne deschidem sufletul pentru mesajul simplu și direct al acestei inițiative, vom izbândi.
Dumnezeu să ocrotească România!
Coaliția pentru Familie
Platforma Împreună
Sursa - bucovinaprofunda.wordpress.com

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cea mai mică bibliotecă din lume

Impostorii lugojeni ai lui George Costin, înfiltraţi printre revoluţionari (II)

Să ne cunoaştem istoria: Ce rol aveau BRĂŢĂRILE DACICE?