Români veniți la Referendum pentru a salva România. În țările care au trădat familia homosexualii au tratament special, încalcă toate drepturile celorlalți și tot ei se consideră victime



În România, referendumul pentru familia tradițională va avea un rol vital. Trebuie să arătăm Lumii că pe aici , „urcubeul" nu va trece. Sunt 3 000 000 de români care au spus DA , familiei tradiționale; dar lucru acesta trebuie întărit şi  prin o participare masivă la referendumul pentru FAMILIA NORMALĂ, bazată numai pe uniunea dintre bărbat şi femeie.

Ce spune un român rezident în Canada, despre „istoricul acceptarii '' legislative a homosexulilor:
„Eu am urmarit evoluția drepturilor la homosexualii din Canada, și treaba stă cam asa: La început au zis ca ei nu vor absolut nimic, doar sa fie acceptati. Au fost acceptati.  După aia au vrut să fie considerați oameni normali (nu oameni cu probleme psihologice, așa cum erau declarați ei în urma cu 20 de ani). Au fost. După aia au vrut o zi dedicată lor, Gay Parade. Au primit-o si pe asta. Dar o zi nu a fost de ajuns. Apoi au avut o lună întreagă dedicată lor. Luna iunie. Steagurile curcubeu au fluturat timp de 1 una pe toate instituțiile publice. Să nu mai zic câta  atentie li s-a oferit în mass media. După aceea au vrut drepturi, să se casatoreasca și să aiba copii. Li s-a dat și asta. Dupa aia au vrut ca niște copii inocenti să învețe la școli toate mizeriile pe care le fac ei (sex anal, oral), să învețe de identitatea de gen. S-a facut și asta.
Anul acesta o universitate creștină de avocați din Canada a fost dată în judecată de homosexuali pe motive de discriminare. Universitatea a pierdut procesul. Tot anul ăsta statul a înființat un program prin care ajută studenții să își găsească un loc de munca pe timpul verii. Problema e că tu nu poti participa la acest program decât dacă semnezi o hârtie potrivit căreia ești de acord sa angajezi homosexualii.
Prin urmare, statul canadian a fost dat în judecată de companiile care au valori creștine.
Nicu Zara (român rezident în Canada).

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cea mai mică bibliotecă din lume

Să ne cunoaştem istoria: Ce rol aveau BRĂŢĂRILE DACICE?

Impostorii lugojeni ai lui George Costin, înfiltraţi printre revoluţionari (II)