Eroii nu mor niciodată, impostorii “mor” cum deschid gura

Cei câţiva impostorii lugojeni “latră” la lună. Hămăie despre Revoluţia din Decembrie şi cred că vor scăpa basma curată. Se înşeală amarnic. Toată şleatca de impostori, de trădători, de reclamangii a început să plătească. Primul este Silviu Budulan. Iată o dovadă în acest sens. La Curtea de Apel Bucureşti se află pe rol un dosar care s-a soluţionat la sfârşitul lunii noiembrie 2012. Vă lăsăm să trageţi concluzia. Suntem primii din ţară care am început curăţenia şi eliminarea impostorilor. Chiar dacă Victor Stămurean a fost amânat, îi vine şi lui rândul. În ceea ce-I priveşte pe ceilalţi, singurul rătăcit şi manipulat este Sorin Boancă, care a uitat toată prietenia noastră de-o viaţă şi permite unor impostori să-şi bată joc de Revoluţia din 1989 pe site-ul lui. 


Prea repede a uitat că am fost singurul din Lugoj care l-a ajutat încă de la început. Dar poate că desele internări la Jebel i-au deteriorat judecata sau poate că cine se aseamană se adună, valabil pentru aceşti dezinformatori. Lugojenii nu sunt atât de proşti să creadă în adevărul a câtorva “cozi de topor”, să creadă că şapte “personulităţi” sunt mai importanţi decât cele  câteva sute de participanţi la Ziua Lugojului. Îi lăsăm să creadă şi începând cu luna ianuarie 2013 vă prezentăm în premieră câteva dezvăluiri şocante despre cei care caută să împartă oraşul, pentru cei care în numele adevărului în realitate luptă împotriva adevărului, despre cei care falsifică istoria şi despre care cred cu sinceritate că nu merită, chiar dacă locuiesc în lugoj, numele de lugojeni. Un lugojean adevărat nu se întoarce împotriva a lor săi, aşa că vă invit să-I izolăm şi să meargă să stea unde stă câteva luni pe an Sorin Boancă. Unde? La Jebel fraţilor. O localitate pitorească, unde se află mai mulţi ca ei. Le dorim o şedere calmă!   


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

COLESTEROLUL - cea mai mare înșelătorie a secolului XX . Sfârșitul erei colesterolului. Medicii din România au îmbogățit farmaciștii cu așa zisă boală a colesterolului

Super Ofertă: Peste 15.000 de cărţi doar cu 299 lei

O "armată" în rezervă cu ofiţeri făcuţi la "apelul bocancilor"